Friday evening, full restaurant one person seating customers, taking orders, bringing food and drink to the tables. Food was average at best - my duck leg and potatoes were swimming in oil couldn't finish them. We asked for our son's burger to be just meat in a bun - nothing else, no additional ingredients and we were v clear - it comes to the table with cheese so my son wouldn't eat it. Very expensive for what it is and can't undersatnd the 5 star ratings
Das Essen war gut, aber von einer Weinbar erwarte ich richtig temperierte Weine. Egal, ob Champagner, Rosé oder Weißwein, alles hatte Zimmertemperatur.
Une formidable carte des vins, l’accueil était chaleureux et les plats succulents.
Les assiettes étaient bien garnies et les mets d’une grande qualité. Un grand bravo!
Je recommande vivement.
Accueil efficace , ni froid, ni chaleureux. Entrées, PLats et desserts bons et bien présentés. Prix légèrement trop chers . Prix des vins dans la moyenne des prix des restaurants parisiens. L'endroit est calme et les tables bien espacées. Clientèle cosmopolite composée d'étrangers et de riverains.